Onderwijs en ICT

Janneke Louwerse blogt over digitale didactiek

ELO-middag ict-ambassadeurs

De elo didactisch goed inzetten is niet eenvoudig. Docenten beperken zich vaak tot het verstrekken van informatie (planners, links, leerstof) en laten het interactieve element, dat de elo juist zo interessant maakt, onbenut. Dat is jammer want op deze manier missen we de veelgeroemde ‘meerwaarde’ van ict. Onderstaande video, gemaakt door een student, waarschuwt ons ervoor de elo niet uitsluitend te gebruiken als een verzamelplek van informatie.

Om meer uit de elo te halen wordt er voor de ict-ambassadeurs op 20 januari 2011 een speciale elo-middag gehouden. Arnout Vree van Avetica, onze externe elo-beheerder, komt langs om over elo-didactiek te praten en over de recente lancering van Moodle 2.0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 20/12/2010 door in elo, ict-ambassadeurs, ict-didactiek, scholing.
%d bloggers liken dit: