Onderwijs en ICT

Janneke Louwerse blogt over digitale didactiek

Gratis licenties Thieme Meulenhoff

Komend schooljaar zullen twee brugklassen op SCW aan een Bring Your Own Device (BYOD) project deelnemen. Thieme Meulenhoff is zeer geïnteresseerd in het verloop van deze pilot en stelt daarom de zogenaamde leerling totaallicenties voor de vakken Nederlands, Engels, aardrijkskunde en geschiedenis kosteloos beschikbaar. Zodoende beschikken de brugklassers over digitale (werk)boeken en hebben ze toegang tot allerlei aanvullend ict-materiaal van de lesmethode.
In ruil hiervoor wil Thieme Meulenhoff graag ‘leren van onze ervaringen’ en nieuw ontwikkeld materiaal voor de methode Engels en Nederlands aan de leerlingen van onze pilotklassen voorleggen. Voorwaarden waar we natuurlijk graag aan voldoen.

Thieme Meulenhoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 08/06/2012 door in digitaal lesmateriaal, In Eigen Beheer, laptops, SCW.
%d bloggers liken dit: